Dylematy przed zakupem nowego auta - co wybrać Panowie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez xxxmikeymogę też podziałać coś z OplemPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroFabka 105 KM w benzie lub dieslu, z tym ze wyposazenie monte carlo + dodatki.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO, skorzystaj z forumowych sprzedawcow i te 10-12% urwiesz. Zwlaszcza, ze w Skodzie sprzedaz byla mega ciulasta przez wakacje i niektorzy sprzedawcy aby zrobic obrot i plan schodza nawet z wlasnego bonusa ... :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO, a ile machasz kkm rocznie? Ja nie wiem czy sie nie skusze na 1.2 TSI za jakis czas, ale to musze jazde probna na weekend zaliczyc.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez misiek^wroile machasz kkm rocznie?Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez misiek^wroFabka 105 KM w benzie lub dieslu, z tym ze wyposazenie monte carlo + dodatki.
[ Dodano: Pon 26 Wrz, 11 08:49 ]
Zamieszczone przez misiek^wroPAOLO ESCO, a ile machasz kkm rocznie? Ja nie wiem czy sie nie skusze na 1.2 TSI za jakis czas, ale to musze jazde probna na weekend zaliczyc.
silnik tsi bije tdi dynamika, jest oszczedny w predosciach miejskich. ale przy tej predkosci na auostradzie koledzy klna na spalanie w tym silniku
[ Dodano: Pon 26 Wrz, 11 08:50 ]
Zamieszczone przez ZorrZamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez misiek^wroile machasz kkm rocznie?
minal rok . odpukac .dpf sie mi nie zaswiecil ani razu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauZamieszczone przez PAOLO ESCOHonda Civic 1,4 VTEC lub 1,8 VTEC
Zamieszczone przez xtremesystemsjesli jezdzisz czesto z predkosciami autostradowymi tj. 130-170 to nie bierz tsi.
silnik tsi bije tdi dynamika, jest oszczedny w predosciach miejskich. ale przy tej predkosci na auostradzie koledzy klna na spalanie w tym silniku
PS No chyba że ktoś pisze o jeździe 170km/h z silnikim 1.2 TSI, czyli na granicy maks prędkości.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrCivic 1.8 --> 8,9sek do 100km/h --> ???nie jedzie???
PAOLO ESCO,
nie zmieniaj auta , kto nam będzie testował oleje do PD :szeroki_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez ZorrCivic 1.8 --> 8,9sek do 100km/h --> ???nie jedzie???
PS A honda jeździ tak jak stoi w papierach tj. benzyna wolnossąca 140KM/6300Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorra ile po programie?
Zamieszczone przez ZorrPS A honda jeździ tak jak stoi w papierach tj. benzyna wolnossąca 140KM/6300
nie zaśmiecajmy wątkuO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez Zorra ile po programie?
Zamieszczone przez ZorrPS A honda jeździ tak jak stoi w papierach tj. benzyna wolnossąca 140KM/6300
nie zaśmiecajmy wątku
nie chodzi o zaśmiecanie wątku tylko propozycję samochodu, a IMHO Civic 1.8 5d jest propozycją ze wszech miar słuszną i na pewno nie skreślałbym jej szczególnie w porównaniu do:
"Nissan Tida - silnik 1,6 benzyna
Nissan Note - 1,5 dci lub 1,4 benzyna
Megane lub Megane Kombi - 1,5 dci lub 1,6 benzyna
Chevrolet Cruze z silnikiem 2.0 diesel lub 1,6 benzyna (a nawet 1,8 benzyna)
Chevrolet Orlando 1,8 benzyna
Citroen C4 z silnikiem 1,4 lub 1,6 benzyna lub 1,6 HDI
Citroen Berlingo 1,6 HDI
Toyota Verso 1,4 D4D
Toyota Auris 1,4 D4D
Toyota Corolla 1,4 D4D ( jakoś zmieszczę się w cenie)
Nowy Ford Focus 1.6 TDCi (wolał bym Mondeo..ale ograniczam się cenowo)
może jeszcze jakiś Fiat ...? Nowe Doblo lub Brawo z silnikeim 1.6 Multijet 16v
Zastanawiam się też nad Octavią 1,6 CRDI lub Fabią 1,6 CRDI lub VW Jetta 1,6 CRDI ( ale to ostateczność)."
gdzie chyba wszystkie benzynówki będą wolniejsze podobnie jak diesle bez programu (chociaż diesle przynajmniej na dole będą miały jako takie przyśpieszenie)Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
Komentarz